söndag, mars 06, 2011

VÄLKOMMEN

Hjärtligt välkommen till NYA GALLERRY!

Nu är jag äntligen klar med den nya bloggen, som jag filat på i några månader... Genom att byta till blogspot hoppas jag att du ska få ännu mer glädje och inspiration av min blogg.

I toppmenyn kan du navigera till mina olika "sidor", där jag visar bla. pyssel, konst & illustrationer, retrotyger, tapeter och saker från mina retro-samlingar. Jag kommer givetvis att fylla på allt eftersom...

I sidomenyn finns bilder från gamla bloggen och min gamla blogg kommer givetvis att ligga kvar, för den som vill gå tillbaka och titta i "arkivet".

En annan stor fördel är att jag kommer att ha möjlighet att mobilblogga, vilket innebär att jag kommer att uppdatera oftare än innan. Lägg gärna till dig som följare för att inte missa något!

PS: När jag är uppe i 33 följare så kommer min första GiveAway - mer info om hur du deltar och vad du kan vinna kommer inom kort.
Kom ihåg att ändra till den nya adressen http://gall-erry.blogspot.com/, om du lagt till min blogg i din länklista! Tack!
Posted by Picasa

8 kommentarer:

  1. Kul!! Jag har ju varit här inneoch kikat några gånger och förstått att något är på gång. :-)

    SvaraRadera
  2. Jag höll på att sätta i halsen när jag läste inlägget i den gamla bloggen.... Slutar?!? Näe... det får du inte göra ;-)
    Vilken tur att det "bara" var ett bloggbyte.... den här nya ser ju hur fin ut som helst! Det märks att du lagt ner arbete på den!

    Kraam Lotten

    SvaraRadera
  3. Klart jeg skal legge til din nye adresse!
    Hilde

    SvaraRadera
  4. Vad KUL! :) Håller med Lotten, jag blev också lite orolig när jag läste det där med sista inlägget ;)

    SvaraRadera
  5. Du skrämde mig med där ett tag. LOL Blogger/Blogspot är dock ett bra alternativ, där har jag mina andra, engelskspråkiga bloggar (huvudbloggen kör jag med Wordpress på egen server).

    Headern är förövrigt supersnygg och känns väldigt "du".

    SvaraRadera
  6. Jaghade tänkt skriva att jag följer dig vart du än går men det lät ju lite stalker aktigt ;) Jag enade att jag länkat om på min blogg och följer dig i nya bloggen =)

    SvaraRadera
  7. Grattis till nya bloggen, den är jättefin!!

    SvaraRadera
  8. Den är jättefin!!! :) Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^