tisdag, mars 08, 2011

Tisdagstema - Golv

Denna tisdag är Fabrikens tema alltså golv. När man bor i en hyresrätt så är det kanske inte det roligaste temat man kan tänka sig... Man får ta dem som de är, liksom.


I vårt fall gick det bara inte att leva med de fula golven så vi valde att investera i klickgolv till kök och sovrum. Till sovrummet valde vi "vitpigmenterad ek". I vardagsrummet har vi en helt vanlig sliten och gulnande parkett. Den är väl okej, men hade jag fått välja så hade jag målat den. Vit eller ljusturkos kanske. Jag gillar både vita golv och färgglada golv.

Annars gillar jag marockanskt kakel och rutiga golv... Ja, det finns massor av fina golv. Kika in i Fabriken och låt dig inspireras!

PS. Tack för era krya-på-dig-hälsningar! Har varit hos naprapaten idag och det känns något bättre i nacken nu. Men han ordinerade mig att undvika datorn så det blir att mobilblogga i några dagar till...

-Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Vilken tajming med nya bloggen och mobilbloggandet..

    Mia ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet hur det är att bo i hyresrätt när det gäller golv. Men jag tycker ändå det ser ut som ni har helt ok golv.

    Ang. mina mönster till barnkläderna så ritar jag dom själv. Ritar oftast av av Viggos kläder och mina egna gamla bebiskläder för att få en grund och sen ändrar jag ibland om lite för att få det som jag vill eller så det passar mottagaren.
    Klart du också ska testa att sy lite barnkläder! Det är superkul och med alla fina retrotyger du har kommer du få hur härliga kläder som helst!

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att nacken är på bättringsvägen!

    Själv håller jag mig med vågiga golv, platta golv är så vanligt. Eller också kan det bero på att den som la in mattan på mitt hallgolv gjorde ett väldig dåligt golv så att den är bucklig och håller på att lossna.

    SvaraRadera
  4. Jeg vil ha nye gulv!!!

    Så flott du har laget til den nye bloggen din altså! Jeg er imponert og LIKER det :o)

    Skikkelig god bedring til deg.

    SvaraRadera
  5. gillar din nya blogg men när du mobilbloggar så blir bilderna liksom pixliga :( när jag klickar på dem och kommer in i galleriet så ser de dock bra ut, verkar som om de är lite mindre där.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^