onsdag, september 14, 2011

Awards

Den senaste veckan har jag fått motta två fina utmärkelser och jag blev såklart strålande glad över dessa! 

Den första kom från Dorthe med bloggen Oline Art (som jag nyligen tipsade om). 

Den andra kom från Rebecca med bloggen Rebeccas DIY. En blogg full av kreativa idéer och DIY:s som måste ses. 

Tusen tack till er båda! 

Tyvärr är jag så tråkig att jag inte skickar dessa awards vidare, jag har alldeles för svårt att välja ut vilka som ska få utmärkelserna, det finns för många härliga bloggar! :) Dessutom tar det tid (och tankemöda :P) att svara på de medföljande frågorna och den tiden har jag tyvärr inte nu... 

Om ni är nyfikna så kan ni kolla mina svar på tidigare awards här. :)

2 kommentarer:

  1. Congratulations! You deserve them!

    Madelief x

    SvaraRadera
  2. Det är ju himla smickrande och kul att få awards, men jag tycker också att det är svårt att skicka vidare, och det tar som sagt lite tid.

    Din fina utlottning väljer jag att inte vara med i, för det första vinner jag aldrig sånt ändå;-) Men framförallt är jag säker på att det finns andra som skulle skapa så mycket finare saker av tapeterna. Jag och tapeter har inte riktigt kommit så långt än i vår bekantskap så de skulle nog tyvärr bara bli liggande bland alla mina andra fina papper som allt för sällan kommer fram ur pysselskåpet. :-)

    Jag kan ju passa på att lämna en liten rapport från puff-sömnaden. Jag har precis lärt mig hur man INTE ska göra...så nu ska jag fortsätta och sy andra sidan lite annorlunda. Sen kan jag dela med mig av mina erfarenheter när jag nån gång om hundra år blir klar med den. :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^