måndag, april 30, 2012

Glad vår!

Våren är äntligen här! Solsken, fågelkvitter, körsbärsblom och uteloppis. Kan livet vara härligare? Bloggen blir dock lidande, men jag postar som vanligt bilder på min IG, här kommer ett smakprov till er som fortfarande kikar in på min blogg... :)

Loppisfynden visar jag en annan dag...

söndag, april 22, 2012

Tillbaka igen...

Det blev en aldrig så liten paus här på bloggen. Först var det påsksemester vilket följdes av en intensiv jobbvecka, vilket i sin tur följdes av en ovanligt seglivad förkylningsinfluensa som inte riktigt gett med sig än. I helgen har jag dock varit någorlunda pigg och spenderat tiden till att rota fram tyger, burkar, brickor mm. som jag sålt och bytt bort i de två fantastiska Facebook-grupperna "Vi som älskar 60/70-talstyger" och "Plåt &plastburkar från 60/70-talet".




Bloggen har förresten också egen Facebook-sida numera, så följ mig gärna där!

Underbar GiveAway

Hos Anna Weinreich pågår en GiveAway med en hög fantastiska vintagetyger som jag hoppas ska flytta hem till mig! Vi håller tummarna för det, va?! :)

onsdag, april 04, 2012

Påsk i köket


Påskris, pärlhyacinter, färgglada burkar och våreld ger köket påsk- och vårstämning. Men till helgen väntas tydligen vinter igen?? 

söndag, april 01, 2012

Dagens loppisfynd

Snyggaste 70-talslampan i påskgult för 40:- (!) och två fina Staffordshire muggar för en femma! Minst sagt en lyckad loppisrunda. *glaaaad*