måndag, maj 28, 2012

Sommardukning

Vi har haft riktig sommarvärme här i drygt en vecka nu, med 25-28 grader och stekande sol. Vi har ätit våra middagar på balkongen, men vissa dagar är det skönt att sitta inne när man fått för mycket sol, och då är det kul att lyxa till dukningen lite extra en helt vanlig vardag. Och eftersom det blev en massa bilder från dukningen häromdagen så passar det perfekt att delta i Lidylls fina utmaning Visa mig ditt Sommarbord.

Här är mitt bidrag till utmaningen:





Hoppas att sommaren kommit till dig också och att du fått duka upp på balkong eller täppa. Nu lovas det en hel veckas svalare temperaturer och regniga dagar framöver, men sommarvärmen kommer väl lagom till skolavslutningen igen, hoppas jag! :) 



torsdag, maj 24, 2012

Karamelli-halsband

Härom helgen så fick jag dille på att göra halsband med fina färgglada kulor i karamelliga färger. Nio stycken blev till och sen tänkte jag att "vad ska jag med nio likadana halsband till?" Så då slog det mig att det kanske finns någon därute som vill köpa ett?

De här karamelliga halsbanden lyfter hela outfiten och passar nästan till allt, själv har jag mitt på mig nästan varje dag eftersom det gör mig glad! :)

Kolla in i min shop om du är intresserad!

onsdag, maj 23, 2012

Några bilder bara

I väntan på att jag ska ha tid och ork att sätta mig vid datorn och blogga "på riktigt", så får ni se några av mina senaste Instagram-bilder...
Jag måste också nämna att jag fått äran att bli utvald till "Veckans blogg" hos en av mina favoritbloggar,KreativImpulsiv. Tusen tack för de fina orden Namaste!


måndag, maj 14, 2012

Chockrosa

En av mina absoluta favoriter är chockrosa / neonrosa / knallrosa /cerise / hot pink. Kärt barn har många namn... Därför blev jag extra glad när jag hittade de här urtjusiga 70-talsgardinlängderna för en tia på bakluckeloppis. Älskar färgerna på blommorna! Extra kul att färgerna matchar så perfekt med krukan från Tiger med chockrosa trianglar, och den härliga "chocklaxrosa" färgen på pelargonen! 

 Frågan är bara om den senaps-/lejongula bottenfärgen passar bra in i köket..? Får testa och se helt enkelt.. Vad tror du? 



I kökshyllan finns några andra chockrosa favoritdetaljer och mina nya IRA-burkar i blått och orange (längst till vänster) som jag bytt till mig. 

onsdag, maj 09, 2012