lördag, juni 30, 2012

Shopping

Bloggen är fortfarande eftersatt, men här kommer i alla fall lite bilder på senaste shoppingfynden.

Väskan och den lila ringen i form av en ros köpte jag i Helsingör i veckan. Väskan såg jag för första gången förra våren och sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på den. Den var lite för dyr, men nu kände jag att det var dags att slå till och när jag dessutom fick 30% rabatt (pga. av några lösa trådar) var det ju inget snack om saken! :)

iPaden var väl inte direkt ett "fynd", utan vår present till varandra för att vi firar 11 år tillsammans.

Klänningarna kommer båda från Indiska och är mina nya favoriter. Den vita "spetsvästen" är även den ett Helsingörs-fynd.

Har du gjort några sommarfynd?

fredag, juni 22, 2012

Finaste fåtöljen

Min bror flyttade nyligen till Göteborg och köpte då hela sitt bohag på loppis. Nu flyttar han snart till Italien och det är dags att göra sig av med det mesta igen.

Vi åkte upp i helgen och hämtade den snyggaste, coolaste och dessutom mest bekväma fåtölj jag nånsin sett! Dessutom fick vi lite annat smått och gott som jag inte har hunnit fota än. Tack kära bror!

Gissa vem som tyckte om fåtöljen..?



söndag, juni 17, 2012

Vad jag gjort...

...den senaste tiden. Det kan man ju undra, eftersom jag inte gör mycket väsen av mig här på bloggen.

Men nu är det sommarlov och kanske hinner jag blogga lite mer. Bara jag får i ordning datorn som krånglar mer är nödvändigt.

Hänger såklart på Instagram som vanligt, så ni får gärna följa mig där.

I veckan har jag bland annat:
fått fina blommor från jobbet
beundrat den neonrosa färgen på en pelargon
klätt mig i prickigt (och jeans, vilket nästan aldrig händer)
köpt ett Sommarkort så att jag kan resa på alla bussar & tåg i Skåne hela sommaren
lagt min fina mexikanska vaxduk på köksbordet
målat stjärnor på naglarna

onsdag, juni 06, 2012

Pion

Nationaldag idag. Inget som firas hemma hos oss. Vi har passat på att ta det riktigt lugnt och bara vara. Känns som att dagen gått himla fort och att vi inte hunnit få något gjort... Eller jo förresten, vi har handlat mat och jag har köpt en liten bukett pioner. Och så har vi ätit gott. Nu väntar jag på att Greys Anatomy ska börja. :)

Hoppas att nationaldagen varit fin hos dig!

söndag, juni 03, 2012

Vilsamt lila

Planerna på att ändra om lite i sovrummet har funnits länge, än har det dock inte hänt så mycket. I helgen har jag dock gjort ett ryck och storstädat, samt flyttat på byråerna och bytt ut tavlorna.


De här underbara gamla fjärilstrycken har jag hittat på Tradera, och som passepartout har jag använt vintagetapet som jag köpt hos Gitte. Den stora blommålningen är fortfarande halvfärdig och hängde tidigare i vardagsrummet i typ två år även fast jag målade den med tanken att den skulle hänga just här. 


 Funderar på att göra en ordentlig tavelvägg ovanför byråerna, men först har jag tänkt måla och tapetsera dem (byråerna alltså), det är i alla fall planen. Är rätt så trött på ek, även om det matchar kissen fint. ;) Om jag lyckas skrida till verket är en annan femma, har lite svårt för att välja färg - för att inte tala om tapeter!


Lite färgstarkt har smugit sig in i sovrummet också, i form av de fina indiska/hinduistiska vykorten. 

Till sist en lite suddig bild på helheten... Fler sovrumsbilder finns här