måndag, augusti 13, 2012

Pappersugglor / Paper owls

Häromsistens berättade jag om två fantastiska Facebook-grupper där man kan handla retro tyger och prylar, länkarna finns här. Idag måste jag nämna ännu en grupp på FB som man bara måste vara med i om man gillar färgglad inredning och pyssel. Gruppen heter Färgglada Hem och Pyssel och startades av söta Lisa med underbara bloggen Pink Friday som inspirerat mig i många år. Förutom Lisa så är det jag och Jenny (Bergvall) Dahlkar som är admins. Gruppen är full av inspiration från andra färg- och pysseltokiga människor i vårt avlånga land, och ja även från våra grannländer. Helt enkelt en grupp som man blir beroende av att kika in i.

Det senaste tipset jag fick i gruppen som jag bara var tvungen att testa direkt var dessa pappersfigurer som man kan skriva ut gratis och vika ihop. Jag har nämligen införskaffat ny färgskrivare och detta var ju det ultimata testet. :) Och den fungerade finfint kan jag meddela, jag satt uppe halva natten och vek ugglor, kunde liksom inte sluta.



Det bästa med min nya skrivare är att den även fungerar som kopiator, så att jag kunde förstora vissa av ugglorna. Tyckte det blev extra fint att de är i lite olika storlekar. 



Hyllan de sitter i är kryddhyllan i köket som jag fäste lite tapet på i helgen, det blev en perfekt miljö för ett uggle-photoshoot. :) Men nu har ugglorna flyttat eftersom kryddorna behövde en plats.

Här hittar du ugglor att skriva ut. 


fredag, augusti 03, 2012

Hej igen

Förra helgen var det festival här i stan. Jag lyssnade på Loreen i det största folkhav jag nånsin upplevt och köpte tre ringar och två blommiga klänningar.

På Instagram har jag fått galet många följare, nu är de 774! Det borde ju nästan firas! (vill du följa mig där så heter jag errymerry)

Idag ligger jag i sängen och har ont. Tur att jag har min lilla ängel som sällskap.