måndag, juni 20, 2011

Lite tyst här...


Ja, det är lite tyst på min lilla blogg för tillfället. Det finns så mycket annat att göra och tänka på just nu, och bloggen hinns inte riktigt med. Jag vill tacka er för att ni fortfarande tittar in hos mig och för alla härliga kommentarer jag får! Ni är underbara, och ni gör mig så glad för att ni tar er tid att lämna ett spår. :D Jag ber om ursäkt för att jag inte hunnit svara tillbaka till er alla, men jag ska snart ta mig tid att sitta och läsa ikapp hos er.  

I lördags var vi på bröllop och jag tog en massa foton. Men ni får bara se den vackra brudbuketten. 

Önskar er en fortsatt fin vecka! 

5 kommentarer:

  1. I hope you had a lovely day at the wedding?! The bouquet looks very pretty.

    Happy new week!

    Madelief

    SvaraRadera
  2. Ja, sådär är det ju på våren, en massa annat trevligt att göra än att blogga. Men det är kul att du underhåller bloggen med såna grymt härliga inlägg som det orange där nedanför! :-) Nu vet jag alltså vem jag ska skicka orange saker/tyger till. För jag är inget fan av orange. Tror helt enkelt det hänger ihop med att jag absolut inte passar i den färgen själv. Och man kan ju liksom inte bo i ett hem fyllt av grejer som man inte passar ihop med;-)
    Fast jag har upptäckt att kombinationen rosa och orange kan vara himla läcker på tyger! Tack vare dig och Nästet-Lotten. Så rätt som det är kanske du får konkurrens om de orange loppissakerna, trots allt...:-)

    SvaraRadera
  3. Slik er det for mange av oss nå tenker jeg :o)
    Litt sommerblogging rett og slett? ;o)

    Kommer nok sterkere tilbake til høsten jeg også :o) Håper du har gode sommerdager.

    SvaraRadera
  4. Man hinner inte alltid med att blogga, helt enkelt. Inget konstigt med det. Och klart att vi hänger kvar. För när du väl hinner blogga så är det alltid ett härligt inlägg vi får njuta av. :-)

    SvaraRadera
  5. Takk for koselig kommentar inne hos meg! Her var det fargerikt og trivelig! :-) Jeg følger deg gjerne videre! :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^