torsdag, april 28, 2011

Fin post i brevlådan

Det finns nästan inget som gör mig så glad som komma hem och se att jag fått post! (Alltså rolig post, inte räkningar och sånt) ;) Igår låg ett sött vykort från en fin vän och väntade på mig.


Hon skrev att hon tänkte på mig när hon såg det och jag förstår varför. :) Tack snälla A! 

Idag var det ett överraskningspaket som låg på middagsbordet när jag kom hem. Jag slet förstås nyfiket upp det och inuti låg ett underbart lila retro påslakantyg. 


Det var fina Kiiromi-Mia som skickat det till mig. Hon vet att jag varit på jakt efter lila retrotyger ett tag (de är ganska svåra att hitta). Ett underbart handgjort kort med en hälsning låg också i paketet.


Tack snälla söta Mia, jag blev sååå glad och överraskad! 

Korten har jag hängt på min anslagstavla som jag har i datahörnan i skaparrummet. Men jag måste nog skaffa en större anslagstavla snart, så att jag får plats med fler fina kort från snälla vänner. På kylskåpet hänger en hel drös fina kort, men de flesta av dem har jag köpt själv (på Tiger). Jag lovar härmed att bli (ännu) bättre på att skicka kort till andra, för att sprida lite vardagsglädje!  :) 

PS: På tal om retrotyg så har jag fler fina tyger att visa, jag har nämligen mottagit beställningar från Junette och Xoeinding. Bilder kommer inom kort! 

10 kommentarer:

 1. Åhh vilka härliga överraskningar du har fått! JAg bli glad för allt utan räkningar i brevlådan ;-)
  Tack för ditt snälla erbjudande om att köpa tyg till mig.... OM du åker över kan du gärna få köpa 2 meter vaxdukstyg med rosa-orange äpplen på ;-) Det kostade 99 dkk/m. Skulle det finnas bomullstyget med grön-turkosa äpplen på så får du gärna köpa lite av det med....
  Men snälla... känn ingen press! Bara OM ni skall över själva såklart.

  Kul att se "mitt" kort med grytlapparna på din finfina anslagstavla :P

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Ja, det är härligt med överraskningar i brevlådan. Jag tänker ibland att jag ska skriva vanliga brev oftare, bara för att det är kul att skicka och få - men sedan så tar jag mig så sällan tiden att verkligen göra det...

  SvaraRadera
 3. Å ja, er så koselig å få pakker og brev i stedet for de dumme regningene!
  Koselig med oppslagstavle for alle de kortene du har. Har du trekt om stoff på en korktavle??

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvaraRadera
 4. Åh, rara fina Mia. Jag hade fått precis samma paket i brevlådan idag när jag kom hem. Lycka!! :-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Hei du!
  Digger bloggen din!
  Utrolig fine kort, klart de må få henge oppe på tavlen!
  En liten adward ligger å venter på deg hod meg:O)

  God helg!

  Kram♥

  SvaraRadera
 6. Det var trevligt att titta in på din blogg. Färgstämt och rik skaparglädje som ju jag älskar att ta del av. Kul att du har avsnitt om bloggdesign och annat smått och gott så det får bli fler besök hos dig. Hittade hit via Inspirationsfabriken.

  SvaraRadera
 7. Såå fin denna anslagstavla är också. Jag håller på med en egen just nu i "vårt" gula tyg med blommor på.

  Kram Mia :)

  SvaraRadera
 8. Vilka fina saker du har fått i brevlådan! Härligt!!

  SvaraRadera
 9. Vilken jätte härlig anslagstavla du har! Nu fick jag inspiration att tillverka min egen, ja när jag har tid :) Så många projekt så lite egentid.

  SvaraRadera
 10. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^