onsdag, juli 06, 2011

Fina presenten


De här fina marimekko-glasen fick jag i 10-årspresent av min älskling. Dem har jag önskat mig ända sedan jag såg dem för första gången. Design av Anu Penttinen, de heter "Sukat makkaralla" vilket betyder ungefär "korvade strumpor". Passande namn, eller hur? :) Tack älskling, nu kommer vi minnas den fina dagen lite extra varje gång vi dricker ett glas vin! 

Vad han fick i present av mig ska jag berätta en annan dag. Nu ska vi ut i solen!

PS: Eftersom min blogg nyligen passerade 100 följare så tycker jag att det är stor anledning att fira!  Jag håller på med att sätta ihop en liten GiveAway - håll utkik! :) 

In het bijzonder Welkom op mijn nieuwe lezers uit Holland! (Ett särskilt Välkommen till mina nya läsare från Holland!) 

7 kommentarer:

  1. Åhh glasen är sjukt snygga! Förstår att du gillar dom.. =)

    Kraaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  2. Härliga glas och väldigt roligt namn.

    SvaraRadera
  3. Oj så fina de glasen var! Roligt namn var det med. Det är inte lätt att gissa sig till finskan....man missar nog masssa roliga namn på Marimekkogrejerna egentligen :)

    SvaraRadera
  4. De är verkligen ljuvliga! Jag älskar turkost, det är en så glad färg. Och jag älskar din blogg, för jag blir alltid glad av att titta in här (o så har du mkt turkosa grejer förståss)! Positiv känsla får man här hos dig. Jag förstår bara inte varför det är så segt att ladda upp din sida...vet du vad det kan vara? Det är så synd, när man snabbt vill komma in o kika på dina fina grejor :-)

    SvaraRadera
  5. Tänkt, jag stod och tummade på just de glasen så sent som igår :) Jättefina!

    //Lina

    SvaraRadera
  6. Riktigt snygga! Vilken man du gängat dig med ;-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^