måndag, september 26, 2011

Blå loppisfynd

Hoppsan, det blev inte mycket bloggat den senaste veckan. Fullt upp och problem med nacken sätter stopp för tid vid datorn (=bloggen)...

Här kommer i alla fall några bilder på gårdagens blå loppisfynd. Ett fint tyg och en Bitossi Rimini Blue-kruka (av Aldo Londi) var vad jag fick med mig från gårdagens bakluckeloppisbesök.






Ha en riktigt fin måndagskväll, det ska jag! (ska precis springa iväg och möta upp två vänner för en mysig middag ute...) Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Love the floral fabric in the background!

    Madelief x

    SvaraRadera
  2. Vilket himla fint tyg!

    Kram på dig och hoppas middagen blir mysig!

    SvaraRadera
  3. Fina loppisfynd på bakluckan! :) För min del blev det inga loppisbesök i helgen vilket är ganska ovanligt, men lite shopping i Stockholm lyckades jag ändå klämma in. :)

    Jobbigt med ryggproblem, hoppas att det inte blir långvarigt. Det är det värsta med datorn, att den kan orsaka en del besvär. Själv tränar jag för att bli av med mitt "musarms-skulderproblem" Det funkar bäst med träning, men stress är ingen höjdare.

    SvaraRadera
  4. Jag scrollade precis igenom din blogg uppifrån och ner, lite snabbt liksom, brukar sedan gå tillbaka till det jag fastnar på. Och vet du vad, fastnade på allt, haha. Älskar alla färger :)

    SvaraRadera
  5. Hej,
    ville bra tacka för Det fina priset (eller priserna). Fick det med posten igår :-) Fotade alla fina saker (inlägg - otur i kärlek). Det förgyllde min dag (vecka)

    SvaraRadera
  6. härlig kruka och härliga färger överhuvudtaget! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^