söndag, december 04, 2011

Rosa 2:a advent

Ja, då var 2:a helgen i advent redan avklarad och det är inte länge kvar till jul. Hemmet fylls av julstämning vartefter och jag är väldigt glad över min rosa julstjärna som jag fick av älsklingen tidigare i veckan. Mina chockrosa pelargoner har vägrat vintervilan och blommar med enstaka skira blommor. Vackert.




Till veckan händer mycket kul! På tisdag kommer Tove hem & trädgård med ett reportage från vårt hem, på onsdag fyller jag år och ska äta ute med vänner, på torsdag kommer släkten på fika och på lördag är det 2x30-årsfest. Sen är det redan dags för 3: advent. Tycker nog allt att den här härliga månaden går lite föör fort. :)  

På bloggen kommer ni att få se lite mera papperspyssel med jultema under veckan. 


7 kommentarer:

  1. Hej! Fiiint! Underbara färger...jag köpte mina egna julstjärnor dock:) kram

    SvaraRadera
  2. Nydelige hjemmet ditt..
    Liker alt det jeg ser!

    Spesielt alle de fine boksene
    i hylla :)

    Fin 2. søndag i advent til deg!

    Stor klem fra Ida
    :)

    SvaraRadera
  3. Hei! Så flotte bilder!!! Herlig rosa! Også så ryddig og mye spennende i skapet ditt :D Er nok ei super uke du har i vente!! Her skjer det også mye. Skal bl.a til charlottenberg på busstur/shopping med jobben, hehe! Også skal vi feire mamma sin 60 årsdag til helga igjen. Nattaklem fra meg.

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder kära du! känns som en vitaminkick här, kan jag behöva, frusen och kulen som man är :). och vilken go kära du har!!!

    kramar om, Lycke

    SvaraRadera
  5. Jag funderade också på en rosa julstjärna i år, men det blev ändå en traditionell röd. Men kanske jag skulle ha en rosa också...

    SvaraRadera
  6. Så mye fint! Du er så flink til å kombinere farger og ting :-)

    SvaraRadera
  7. Første gang jeg er innom bloggen din, så mye gøy! Jeg er jo en stor tedrikker, så den hyllen din full med te - den fikk min interesse med en gang. Elsker Kusmi tea, men de boksene i hylla under er nye for meg, hva slags spennede te er det?

    Ha en fin kveld!

    :0)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^