fredag, juli 20, 2012

Glada molnet och "mandalakudden"

Igår fick jag hem ett underbart tyg och blev riktigt inspirerad! Äntligen satte jag mig vid symaskinen som stått orörd en längre tid och blev sedan sittande där hela kvällen och halva natten! Äntligen fick jag sytt en molnkudde, som jag sett på många danska bloggar, tex. BareWunderbar och en ny favoritblogg som heter Nullergojen. Har ingen aning om vem som egentligen var först med dem, vet du?

Sedan sydde jag tre örngott/kuddfodral av några favorittyger och till sist en liten lappkudde av spillbitar som jag dekorerade med en fin liten virkad duk - älsklingen tycker att den liknar en mandala. Jag ville knappt gå lägga mig, men 02.15 fick jag ge mig. Nu är jag sugen på att spendera fler kvällar (och nätter) vid symaskinen, det finns ju ändå inget annat att göra eftersom det bara regnar hela tiden...



De tre kuddfodralen har inte kommit på plats än så dem visar jag en annan dag. Imorgon tror jag att jag ska försöka färdigställa en trekantslappkudde som jag börjat på för länge sedan... Jag har så många fina tyger som bara ligger i högar, så nu är det dags att de får komma fram och lysa upp hemmet istället!

Har även massa tapetidéer, så håll utkik, det kommer fler pysselinlägg inom kort! :)


4 kommentarer:

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^