måndag, mars 14, 2011

Några loppisfynd


Igår fick ni se en liten skymt av några loppisfynd från i lördags och här är bilder på några fler fynd. På den översta bilden är ett litet fodral till någon märklig mojäng som man tydligen skulle värma vatten med. Jag tyckte att fodralet var så fint så jag frågade om jag inte kunde få köpa det utan mojäng, och det gick bra. Passar som pennfodral, tänkte jag. :)

Några mini-barnböcker med fina bilder och ett gäng färgglada grytlappar följde också med hem (kanske har jag så det räcker till filten jag tänkt göra snart...)

PS: Nu är det snart dags för första dragningen i min GiveAway, där alla som kommenterat hittills deltar! (Det saknas bara tre följare...) Ni som ärmed i första dragningen är såklart även med i den andra vid 66 följare. Alltså har ni dubblet så stor chans att vinna något!

9 kommentarer:

  1. Hvilke funn!

    Det gir en god følelse å finne slike flotte ting :o)

    SvaraRadera
  2. Så fint brunt futeral! Og de flotte barnebøkene! Herlige funn:)

    Marit

    SvaraRadera
  3. Wow, det blir et stilig pennal det!!! :) Fine små skatter! Finner aldri grytekluter jeg! Dypt urettferdig!! :) Blir spennende med trekning! Jeg tenkte å spørre deg om en ting og jeg. Den rosa kartell-lampa di. Blir det liksom veeeldig rosa lys av den? Jeg har så lyst på ei oransje,men så noen hadde skrevet om lyset på nettopp den på ei nettside. Har såå lyst på:) Klem fra meg.

    SvaraRadera
  4. Härliga färger som vanligt :) Jag gillar också söta, fina och färgglada barnböcker. Ibland köper jag fast vi inte har barn. Dom är ju så inspirerande att bläddra i ^^

    SvaraRadera
  5. Så herlige funn du har gjort! Ingenting er som å gjøre gode loppisfunn!

    SvaraRadera
  6. Fodral till en mojäng som man värmer vatten med? Märkligt. Jag tycker det ser precis ut som ett pennfodral jag hade en gång, modellen alltså, jag hade ju inte så fint mönster som på ditt pennfodral :) (Ja jag kan inte kalla det annat än så, det bara måste vara ett pennfodral!).

    SvaraRadera
  7. Åååh, jag tycker mig känna igen några av dom där böckerna från när jag var liten, i synnerhet den med kattungar men eventuellt den med Bamse och den med Lill-Nalle med. Nostalgi! Det hade varit VÄLDIGT kul att se lite mer av böckerna, lite av innehållet också.

    SvaraRadera
  8. Vilka finfina fynd, grattis. Miniböckerna är toppen och går varma här hemma... tills de äts upp vill säga ;)

    /Mia

    SvaraRadera
  9. Helmysiga fynd! Jag skall försöka orka mina små fynd sen morgondagen också..sååå trött idag bara.. =)

    Kraaaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^