fredag, april 29, 2011

Mer fin post

Idag hade jag mer fin post som väntade hemma på köksbordet när jag kom hem från jobbet. Denna gången var det snälla Namaste med den härliga bloggen Kreativ & Impulsiv som låg bakom. :)


För några dagar sedan visade hon en DIY på hur man gör hexagon-patchwork och var så generös att hon erbjöd sig att skicka mallar till den som var intresserad av att prova. Det ville jag såklart!  

Så här ser mallarna ut:

Dessutom har hon varit så snäll och tagit sig tid till att påbörja några hexagoner för att visa hur man går tillväga. Hur snäll och generös kan man vara!?  ^_^



Och som om detta inte var nog så överraskade hon mig med några underbara tyger! Gissa om jag blev glad!?


Tusen Tack fantastiska fina Namaste, för paketet och för all inspiration! Jag är så glad över att jag kom i kontakt med dig och din blogg! :)

Jag önskar alla som tittar in en underbar helg i solskenet! 

8 kommentarer:

  1. Nå ble jeg vel glad for at du ble glad :o)

    Du var den eneste som ville ha maler, og siden jeg liker deg og bloggen din så godt, så bestemte jeg meg for å gjøre litt ekstra ut av det :o)

    Kos deg med syinga og helgen ellers.

    SvaraRadera
  2. Vilka färgklickar du har fått på posten! Härligt!

    SvaraRadera
  3. Såna snälla fina människor kan verkligen göra ens dag! :-)

    Hoppas du har en mysig fredagkväll och får en härlig helg!

    SvaraRadera
  4. Så koselig!:)
    Ja, Namaste har en utrolig flott blogg ! :)

    Nyt helgen!
    KLEM

    SvaraRadera
  5. Å, det var ei fin pakke å få i posten!! Snille snille Namaste:) Blir spennende å se lappe-prosjektet ditt og da! Selv har jeg desverre ikke tålmodighet til slikt! Å sy for hånd er det verste jeg vet :) Håper det står bra til med deg! Ha en fin dag, og ei fin helg! KLEM.

    SvaraRadera
  6. Så koselig å få en slik overraskelse i posten. Moro med hexagoner. Tror ikke jeg har tid eller tålmodighet til det, men hadde vært gøy å prøvd.

    Ha en flott dag.

    SvaraRadera
  7. Härliga tyger och det blir ju otroligt fina verk av hexagoner, men vilket pyssel! Klippa mallar, vika, nåla, tråckla, sy ihop. Det är verkligen ett imponerande jobb. Jag gjorde en kudde i mellanstadiet, och det var ju... ett tag sen :) Det var max tio stycken som dekoration på bara, och några fler lär jag aldrig göra hur frestande det än är när man ser det här.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^