tisdag, augusti 30, 2011

Bloggar jag diggar 1

Idag vill tipsa om två av mina nyupptäckter här i Bloglandia. Kanske kan jag göra det till en vana...

http://olineart.blogspot.com/
Oline Art drivs av den kreativa Dorthe som har en stil som faller mig precis i smaken, färgglatt, retro och kitsch! Här kommer några bilder från Dorthes fina hem: 


Kika in hos Dorthe för att se mer, hon är en mästare på att göra om möbler - se bara hörnskåpet här ovan som hon fixat till med lite masking tape. :) 

Dorthe har varit så söt och skrivit ett superfint inlägg om min lilla blogg, som såklart gjorde mig strålande glad! :)  Tack för de fina orden Dorthe!  


http://mortilmernee.blogspot.com/

Nästa blogg heter Mor til MerNee och drivs av Louise, som har ett fantastiskt öga för färg och form och ett hem som innehåller precis de detaljerna som jag älskar.  

Vita väggar och golv gör att de färgglada detaljerna verkligen lyser upp. Underbart! Jag flyttar gärna in hos Louise precis vilken dag som helst... :)

Snart kommer fler bloggtips. Jag kan tyvärr inte nämna alla bloggar jag diggar, men om du tittar i min bloggroll så kommer du att upptäcka hundratals läckra bloggar!

8 kommentarer:

  1. Hei, så fine blogger du viser, gleder meg til å følge dem;)

    SvaraRadera
  2. så fik jeg endelig tilmeldt her hos dig - fin fin blog :) og ja, det er nogle rigtig lækre blogs du viser der, glade farver, smukke sammensætninger og ting man bare selv vil eje :)
    kh christina

    SvaraRadera
  3. Åh vilka härliga tips, tack!!! Alltid lika kul att hitta nya bloggar som man känner träffar rätt direkt! Sådär fint som de, och DU har det hemma vill jag också sträva mot att ha det. Jag måste bara komma över min konventionella och lite färgförsiktiga uppfostran och våga smacka på med mer färg!!! :-)
    Idag har jag lagt upp lite trevliga tyger till salu i shopen...bara ett litet tips..;)

    SvaraRadera
  4. Tak for kommentaren på min blog og for at du har lyst til at følge med derinde:) Jeg følger allerede din fine blog:)

    SvaraRadera
  5. Takk for blogg tips :) Det er gøy å oppdage nye blogger .

    SvaraRadera
  6. Jaa, Oline art har jeg nettopp funnet selv også! Men den andre har jeg aldri sett før!! Takk :)

    SvaraRadera
  7. Tusind tak for dit fine indlæg og link:-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^