fredag, augusti 05, 2011

Blomstergåvor


Av min älskling fick jag fem fina gerbera i en härlig ceriserosa färg. Finast är de när man placerar ut i dem i en och en i små vaser. Underbara!

När jag var på pysseldejt hos en väninna så plockade hon en bukett härliga hortensior från en buske i trädgården. Jag älskar blå hortensia.  

Jag blir superglad av blomstergåvor, blommor gör mig lycklig! 

9 kommentarer:

  1. Ååå..blå hortensia älskar jag också. önskar jag hade i trädgården. och vilken underbar vaxduk..från coop..måste dit o kika, och de där ljuvliga tygerna. har helt kommit av mig i tygsamlandet, men ibland så hoppar de på en i allafall! tusen tack för dina ord käraste vännen min! du skulle vara fantastiskt fin i långt hår. och jag måste säga att det känns väldigt bra det här håret. kommer att göra det igen och igen...varför bara drömma när man kan leva i sin dröm..

    många kramar Lycke

    SvaraRadera
  2. Hortensia er fantastisk flott bomst!
    De er så frodige og fine! :)

    KLEM♥

    SvaraRadera
  3. Så läckra färger och bilder!

    SvaraRadera
  4. jeg og blir lykkelig av blomster. nydelige bilder av vakre blomster i de deiligste farger.
    håper du har gode sommerdager.
    klem

    SvaraRadera
  5. Åh Hortensia som är sååå fin blomma!

    SvaraRadera
  6. Hei på deg, for en fin blogg du har. I dag har jeg lagt meg til som følger, gleder meg til å lese videre inne hos deg. Ha en fin helg videre, hilsner fra Wilhelmines blogg i Norge.

    SvaraRadera
  7. Hei igjen...jeg har sendt deg en e.mail;) Ha en glad søndag!

    SvaraRadera
  8. Åh jag håller med! I fredags kände jag jättebehov av blommor och styrde stegen rakt mot blomsterbutiken, och willys blomhörna! Nu känns det bättre med lite polkafärgade, rosa och lila blommor i köket! (ja, det är pinsamt men nu kommer jag inte på vad de heter...jösses!) :-)

    SvaraRadera
  9. Ja visst är hon söt babushkan! Jag tycker att ansiktet är så sött:-)
    Jag hittade det på nätet, sparade helt fräckt ner det på min dator, fixade lite med bilden och printade ut det på t-shirt transferpapper. Sen strök jag fast det på ett vitt tyg. Först strök jag det direkt på det ganska färgstarka tyget som jag har till "kroppen"...och då försvann liksom ansiktet...:-) För det syntes inte längre på tyget. Så jag strök det som sagt istället på ett vitt tyg, zick-zackade det på "kroppen" och vips var det klart! :-)
    Jag tror att du borde kunna hitta samma docka/ansikte om du googlar på "babushka"...lite fuskigt kanske men om det bara används till husbruk borde väl ingen bli ilsk tänker jag!:-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^