torsdag, augusti 11, 2011

Tejp = masking tape

Oj, vad jag ligger efter med uppdateringen här på bloggen. Jag har ju massa fint att visa. Tex. den här högen med mönstrad tejp.


Ingen i pyssel-och inredningsbloggvärlden har väl missat att "masking tape" är den nya stora grejen. :D Det är så himla fint och man kan göra så mycket kul med det. Trenden kommer givetvis från Japan, som så mycket annat på pappersvarufronten.

Min hög med 24 rullar tejp kommer från Korea, inropad på Tradera för 10:- och frakt på 38:- (från Hongkong). Sedan tidigare har jag fem rullar köpta i leksaksaffär, samma som Stjernfall visar idag. :) Såhär har jag bland annat använt den.


Nu vill jag bara ha lite äkta japansk masking tape i fina färger och med lite mindre barnsliga mönster, hojta till om du vet något bra ställa där jag kan köpa/beställa det - gärna i Sverige eller Danmark.

10 kommentarer:

  1. Ja, det er så mye morsomt man kan gjøre med maskeringstape. Jeg prøvde en gang å kjøpe slik blomstertape til barna, men den var umulig å rive av for de...håper din er bedre...

    Elsker den grå fargen på veggen din! Vi skal male en vegg her hjemme grå, og jeg super til meg alle gråfargene som jeg ser ;) Men din var virkelig topp altså!!

    SvaraRadera
  2. Så fine maskeringstaper. Det er mye man gjøre med de, herlig det du har gjort med bildene! ;)

    KLEM til deg!

    SvaraRadera
  3. Jag har köpt i museibutiken på Östasiatiska museet i Stockholm. En mörkröd med små små vita prickar och en vit och ljusgrå med mönster som påminner mig om stjärnor och origami (svårt att beskriva, men det är fint och känns väldigt japanskt). Det var i höstas, men det kan ju tänkas att de har kvar det i sortimentet!

    SvaraRadera
  4. Jättefina tejprullar du har hittat! finns säkert hur mycket tejp som helst att köpa i köpenhamn - jag köpte några billiga rullar på Tiger ifjol, och vid det här laget finns det säkert ännu mer härlig tejp i alla möjliga andra butiker också. Finns också att köpa över nätet från danska butiker, t ex här: http://www.moodsshop.dk/product.asp?product=8895&gclid=CL-wmsT_x6oCFQUYzQod2W9c1w

    SvaraRadera
  5. det er så fantastisk gøy med sånn tape, og det er jo så mange helt fantastisk vakre av de.
    japansk nettbutikk med masse fint, blant annet tape:
    http://uguisu.ocnk.net/

    klem

    SvaraRadera
  6. Wow, so much tape!! I love it too.... like everyone at the moment :-).

    SvaraRadera
  7. Så fint!! Jag har länget tänkt att jag också ska köpa mig några rullar sät tejp. Nu känner jag att det verkligen är dags att göra slag i saken! :-)

    SvaraRadera
  8. Hvis du finner fargeprøven vil jeg gjerne ha nummeret, men ikke stress med det...
    Takk snille du!

    SvaraRadera
  9. Herlig!
    ...helt på maskeringstape trenden selv jeg altså*smile* Er helt hekta*hihi*

    Klem klem

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^