fredag, juni 22, 2012

Finaste fåtöljen

Min bror flyttade nyligen till Göteborg och köpte då hela sitt bohag på loppis. Nu flyttar han snart till Italien och det är dags att göra sig av med det mesta igen.

Vi åkte upp i helgen och hämtade den snyggaste, coolaste och dessutom mest bekväma fåtölj jag nånsin sett! Dessutom fick vi lite annat smått och gott som jag inte har hunnit fota än. Tack kära bror!

Gissa vem som tyckte om fåtöljen..?



12 kommentarer:

  1. Åååå, den er så fin!! Snill bror du har! Denne får et nytt godt hjem hos dere :) KLEM.

    SvaraRadera
  2. ÅÅå den var fin. Trevlig midsommar!
    PS...vet du vad som hänt med Retrotokans blogg? Hon är spårlöst borta...

    SvaraRadera
  3. Just en sådan fåtölj har jag haft flera av genom åren. Underbar!

    SvaraRadera
  4. Det är klart att kissen ska ta den finaste platsen, så gör mina katter också, allt som är nytt ska de ligga in. Underbar fåtölj.

    SvaraRadera
  5. Åååååh! Underbar!! Älskar gamla snurrfåtöljer, de är så jäkla fina :)

    SvaraRadera
  6. Wow, kanonläcker o i de finaste färgerna.
    Älskar dessa fåtöljer. Har en i grönt o den är favoriten hemma : )
    Ser fram emot fler fina bilder.

    MvH MOna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du vet möjligtvis inte vad fotöljen heter ? Tillverkare osv? Jag har 2 st gröna o vill gärna veta mer om dem

      Radera
  7. Stilig stol og cool katt!Ha en fortsatt fin fredag! :-)

    SvaraRadera
  8. jag har en likadan men turkos som jag fyndade på blocket. Underbart sköna är vad de är :)

    SvaraRadera
  9. Härlig färg och den ser verkligen superskön ut. En riktig pärla. Jag har också fått hem en fåtölj modell äldre, och lite klurig färg, jag måste se till att fota den till bloggen.

    SvaraRadera
  10. Igår var jag hos frissan (för första gången på pinsamma sex månader!) och då fick jag plötsligt syn på någon jag kände igen när jag satt och bläddrade igenom inredningstidningar...och det var ju du!! :) Jättekul att få se reportaget som jag missade när det fanns ute i handeln (läste ju om det på din blogg). Det var ett väldigt härligt reportage tycker jag och hade väl fångat "erry-känslan" bra eller vad tycker du? Det var kul att se dig i kreativ action. :)
    Och det var verkligen på tiden att jag fick en spark i baken att skriva en hälsning också! Jag blev så glad när jag fick din senaste kommentar på min blogg men sen har jag varit väldigt inaktiv på bloggen.
    Jag har känt en obotlig iver att röja och göra mig av med saker så vi är lite sugna på att bege oss till bakluckeloppisen i år igen, har en hel hög med grejer. Tyckte det var rätt kul förra året. :) Så om jag inte lyckas ta mig till din stad innan dess kanske vi kan ses då.
    Annars pratar vi mycket just nu om vart vi ska ta vägen i framtiden och min sambo sneglar en hel del på jobbmöjligheter i just din del av världen. Kanske vi rätt som det är äääntligen får möjlighet att flytta ner till havet, jag kan ju säga att jag inte skulle tacka nej en sekund! :)

    SvaraRadera
  11. Åhh vilken läckerbit! Kan tänka mig att den är bekväm.. =)

    Kraaaam
    Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^