torsdag, november 29, 2012

Vinn lapptäcke

Söta Mia med bloggen Kiiromi har (i år igen) dragit ihop ett gäng som sytt varsin rad till ett lapptäcke som hon lottar ut till förmån för Unicef och i år har jag varit med och bidragit! Det kändes bra att sy till förmån för dem som inte har det så gott ställt som oss, tänker alltid lite extra på både människor och djur som har det svårt såhär i juletid. Täcket blev fantastiskt färgglatt och fint, så jag ska givetvis köpa några lotter och hoppas på att kamma hem det själv. ;)Kika in hos Kiiromi där du får veta mer, och kom ihåg att delta i utlottningen!

PS. Sprid gärna ordet om utlottningen, på Facebook, bloggar, Instagram, twitter och vad du kan komma på, så att så många som möjligt deltar i denna fina sak!

1 kommentar:

  1. Nounou Mountain Trail East to Alii Vista Hale chanel replica "Sleeping Giant" :: Lihue, HIThe Nounou Mountain Trail East is one of the three trails that climbs up to the summit hermes outlet of Nounou Mountain, also known as Sleeping Giant. The trail follows the eastern access up a series of switchbacks fendi outlet through the forest. The path ends at Alii Vista H…

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^