onsdag, juni 06, 2012

Pion

Nationaldag idag. Inget som firas hemma hos oss. Vi har passat på att ta det riktigt lugnt och bara vara. Känns som att dagen gått himla fort och att vi inte hunnit få något gjort... Eller jo förresten, vi har handlat mat och jag har köpt en liten bukett pioner. Och så har vi ätit gott. Nu väntar jag på att Greys Anatomy ska börja. :)

Hoppas att nationaldagen varit fin hos dig!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen! Nydelig blomst! :-)

    SvaraRadera
  2. Gratulerer med dagen SVERIGE :)
    Og til deg E.R.R.Y
    Peoner er så fint !!

    Klem fra Janne

    SvaraRadera
  3. Ja, visst har dagen gått fort.
    Nu blev jag lite full i skratt åt den sista bilden där det ligger pärlor i en turkos glasskål, jag köpte nämligen sådana pärlor (jag misstänker t o m att det är precis likadana) i Köpenhamn härom helgen och idag hällde jag upp dem i min turkosa pressglasskål och fotade dem. :)

    SvaraRadera
  4. Här hemma firar vi inte heller nationaldagen på något speciellt vis..spenderat några timmar i ateljén, varit ute och lekt med lilltrollet och tagit en långpromenad med honom och älsklingen, mm.. En bra dag med andra ord.. <3

    Åhh va jag längtar tills mina pioner blommar nu..huset är ju ännu inte sålt så jag har ju tillgång till blommor och kommande frukt och grönt som det ser ut än så länge i alla fall.. <3

    Härligt rogivande ert sovrum är..vackert.. <3

    Kraaaaaam
    Sanna

    Ps. Har en liten fyndad gåva som skall få flytta hem till dig bara ekonomin tillåter att jag skickar paket.. Nyfiken nu? ;) hihi.. Ds.

    SvaraRadera
  5. SV: Tack gumman..ja jag hoppas verkligen att fröknarna skall bli glad..lite nervös för att dom skall tycka mina saker bara är skräp..men men..

    Ingen fara, gåvan kommer så snart det bara går.. =)

    Kraaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  6. En fargerik og flott blogg du har!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, den gör mig glad! ^_^